Lindrothin Puutarha 20 vuotta

Teimme juhlan kunniaksi Turun torikojullemme tinttamareskin. Poikkea paikalle ja kuvaa sinäkin itsesi ja ystäväsi torimyyjänä. Torikauppias-kuvia voit katsella myös Facebookissa ja Instagramissa.

image001

Hinta-koko-laatu-suhteemme kestää vertailun.

Lindrothin Puutarha Deliverde on Maariassa, 8 km Turun keskustasta, sijaitseva perheyritys, joka tuottaa laadukkaita isoja salaatteja ja vihanneksia. Komeiden yrttien ja isojen salaattien viljelyssä puutarhamme on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa. Löydät valikoimistamme myös runsaasti erilaisia tuoksuvia ja maistuvia yrttejä. Vaativinkin kulinaristi löytää suosikkinsa meiltä.

Isojen ja muhkeiden tuotteittemme kilohinta on edullinen.

Lindrothin Puutarhan tuotteet viljellään ja tuotetaan perinteisellä laatua, puhtautta ja tuoreutta vaalivalla tavalla. Sato korjataan vasta, kun tuote on valmis ja riittävän kokoinen. Tuotantomme on hyvin käsityövaltaista ja työlästäkin, mutta lopputulos palkitsee vaivan. Suomen luonto sanelee pitkälti tuotantomme kalenterin. Pidämme osassa tuotantoa reilun tauon pimeimmän talven ajan. Kevään ensiauringon pilkahtaessa puutarhamme herää eloon ja tuotteemme saavat kesän kielelle!

dry hydroponics kuvateksti

Laatulupaus kauppiaalle ja kuluttajalle.

Olemme pieni ja joustava sekä jakelumme on tehokasta. Tuotteemme kerätään tilausten perusteella ja toimitetaan välittömästi kuluttajien ulottuville. Tuotamme laadukasta lähiruokaa Länsi- ja Etelä-Suomeen, Tampereen, Salon, Halikon, Turun ja Helsingin alueille.

Turun alueella tuotteitamme on tarjolla Prismoissa ja useimmissa Citymarketeissa sekä muutamissa K-supermarketeissa. Keväällä 2014 avaamme salaattishopin Länsikeskuksen lisäksi myös Kupittaan Citymarketiin. Pääkaupunkiseudulla tuotteitamme jakelee Veikko Laine Oy, ja niitä löytyy useista tavarataloista ja marketeista, mm. Citymarketeista ja valituista HOK:n Prismoista. Myös Stockmann-tavarataloissa on laaja valikoima tuotteitamme. Nyt on aika ottaa valikoimiin upeat DeliVerde-yrttisalkut!

Lisätietoja Liisa Lindroth, 0400 928 449.

Kuvassa: Yrttihyllymme kaupan hevi-osastolla.

Lindrothin Puutarha on vuoden 2013 Laatutuottaja!

Suomen Kauppapuutarhaliitto ja Kotimaiset Kasvikset ry valitsivat vuoden 2013 laatutuottajaksi Lindrothin Puutarha DeliVerden. Vuoden laatutuottajien nimeäminen aloitettiin vuonna 1994 ja sen tavoitteena on antaa tunnustusta yrityksille, jotka paitsi tuottavat hyvälaatuisia tuotteita, myös toimivat laadukkaasti ja pitkäjänteisesti.

Lindrothin Puutarha noudattaa suomalaisen puutarhatuotannon yhteistä Laatutarha-ohjeistoa, jonka tehtävänä on varmistaa puutarhatuotteiden turvallisuus, tuotannon mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus ja työntekijöiden hyvät työolot.

Sydämelliset kiitokset lukuisista onnitteluista ja kannustavista viesteistä! Upeat asiakkaamme, hyvä henkilökunta ja sitoutuneet yhteistyökumppanit mahdollistivat tämän hienon tunnustuksen. Tästä on hyvä jatkaa!

Lataa tästä Kauppapuutarhaliitto ry:n tiedote